דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פטה כבד עוף 

מאת    [ 02/04/2007 ]

מילים במאמר: 150   [ נצפה 33158 פעמים ]

הגרסא המתורבת והעדינה של כבד קצוץ - תוספת של מעט אלכוהול עושה את ההבדל במתכון זה.

מרכיבים:

* חצי ק"ג כבד עוף נקי ומחולק

* 1 ק"ג בצל קצוץ

* 2 כפות שמן

* 100 גרם חמאה או מרגרינה מחמאה

* 2 כפות ברנדי

* 1 כף גדושה סוכר

* מלח, פלפל שחור



הוראות הכנה



לחמם היטב את השמן ולטגן את הבצל. תוך כדי הטיגון לזרות על הבצל מעט מלח ולטגן עד לתחילת השחמה. להוסיף לבצל כף סוכר ולטגן עד קבלת צבע קרמלי. להוסיף לבצל את הכבד החתוך לחתיכות ולטגן למשך כ-5 דקות.

להכניס למעבד המזון את הכבד והבצל בעודם חמים, להוסיף את החמאה ולהפעיל את מעבד המזון

תוך כדי עיבוד להוסיף את הברנדי עד לקבלת עיסה חלקה. לטעום ולתקן טעמים.

לרפד תבנית אפיה ארוכה בניילון ניצמד למלא בפטה ולקרר למשך מספר שעות.

להגשה יש להפוך את הפטה על צלחת הגשה, לקלף את הניילון הניצמד ולקשט בחלמון מגורר מעל.



זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב